Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 3310-připojení k internetu

Od: alexandr* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám problém s Nokiíí 3310, při požadavku připojení k internetu hlásí "nahrejte Opera mini", ale nahrávání Opery mini nefunguje (zřejmě proto, že nejsem připojený k internetu), stáhl jsem Operu 4 do počítače, ale to je tak všechno. Ve starším modelu Nokie 2230 získání Opery bylo bez problémů, i když provoz internetu taky není žádná hitparáda.

Alex

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poll
hodnocení

0x

a jsi střízlivý? přes co se chceš připojovat a na čem prohlížet.. A jak s tím souvisí počítač

pavelpavel*
hodnocení

0x

Moje rada zní zastav se s tím telefonem u operátora a on poradí, nebo to nastaví ta data. Jde to jiným, tak musí i tobě.

alexandr*
hodnocení

Díky. Alex

pavelpavel*

Není zač. Těžko říct co je tam špatně a nejjednoduší je zastavit se u svého operátora a tam to nějaký mistr nastaví, protože to bude vědět. Ten telefon zase tolik lidí nemá a tady by ses načekal.

vernon
hodnocení

0x
Pokud nemáš na tom mobilu připojení na internet, k čemu by ti tam byl prohlížeč?
Připoj se s mobilem na net, přes wapový prohlížeč stáhni Operu Mini a serfuj...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]