Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde změnit pořadí některých programů na TV

Od: petrmal odpovědí: 3 změna:

Zdravím, koupil jsem novou TV (GoGEN TVU 40V298 STWEB) a od včerejška nemůžu přijít na to, proč některé programy z pozemního vysílání nejdou přesunout na jiné pozice (např z pozice 356). Nenašel jsem nic kloudného ani v návodu. Setkal se s tím někdo? Popřípadě věděl by někdo, jak to vyřešit?

Moc děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Jak editovat kanály najdete na 17 straně manuálu.

euronics.cz/...

Na této stránce dole si otevřete návod v pdf a odrolujete na stranu 17.

kepler*
hodnocení

3x

Je to tak, jak píše kolega. Mám taky Gogen a v případě pozemního vysílání to šlo. Pak jsem přešel na internetovou TV, mám sice k dispozici 5x tolik kanálů, ale dělat "škatule hejbejte se" už nejde. Vyřešil jsem to tak, že oblíbené kanály jsem si vypsal na papír a zadávám je ručně pomocí číselnice na DO.

petrmal
hodnocení

Vyřešil jsem to! Řešením je všechny kanály dát do oblíbených (můžu udělat celkem 4 seznamy kanálů) a v tom seznamu oblíbených si je můžu poskládat jak se mi zlíbí. Ve filtrování pak dám, že chic zobrazovat jen oblíbené kanály ze seznamu 1.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]