Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava nabíjení holicího strojku

Od: zajda888® odpovědí: 2 změna:
Hezký den,
mám holící strojek, který je třeba nejdříve nabít, poté odpojit napájecí kabel a teprve poté se můžu oholit. Akumulátor začíná ztrácet kapacitu a nabití stačí taktak na jedno oholení.
Otázka zní, zda je možné provést uvnitř strojku takovou úpravu, aby bylo možné se holit už při nabíjení akumulátoru.
V současné době to možné není, protože pokud zastrčím kabel do strojku, není možné strojek uvést do chodu.
Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tu úpravu si na svoje riziko můžeš klidně udělat.

Zkus se ještě před úpravou zamyslet nad tím, proč výrobce blokuje provoz strojku při nabíjení. Když se baterie nabíjí, tak může hrozit úraz elektrickým proudem.

Taky porovnej dobu fungování holícího strojku když byl nový a dobu fungování teď. Pokud se neholíš extrémně dlouho (5minut by podle mne mělo stačit), tak spíše pouvažuj nad instalací nových baterií do holícího strojku (pokud se ti ho podaří rozmontovat).

hodnocení

Jo, to jsem se zamyslel, jak píšeš. Spíš se ale zamýšlím nad tím, proč u některých strojků se při nabíjení holit jde a u jiných ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]