Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
poraďte mi,jak mám zapojit TV s domácím kinem,abych získala zvuk.Panasonic TV má HDMI a nemá scart,opticku a má zdířky audio cinch IN a domácí kino Panasonic má scart a zdířky také audio cinch IN a nemá HDMI.Jak udělám z IN OUT?
Mám pouze jacka na sluchátka.I přes to jsem to zkoušela a neuspěla.První odpověď je správně,kupte nový tak jsem se rozhodla pro soudbar 2.1.Není to tak finančně náročné.Chtěla jsem pouze,aby se mi tady neválelo dom.kino a já měla lepší zvuk,než je dnes z nových TV.Jinak děkuji všem za odpovědi.Na shle...K.M.
To re4zon Víš úplné prd, ale už víš, že to nepůjde. Tak co jsi poradil. Pochlub se. Ve Scartu Audio je. V HDMI je Audio taky. Takže by neměl být problém. Ovšem zaručit to nemohu. Vím že Audio není v DVI, takže výstup z PC kde je DVI kabelem DVI to HDMI se muselo Audio přidat.
A kdyby jsi se ráčíl obtěžovat, tak by jsi mohl vidět, že pokud Číňani nelžou, tak v diagramu je Audio uvedeno.
Deset kupců z ČR a pouze jeden si stěžuje, že k adaptéru není dodán klasický napaječ.
Chlape jeden. Přečetl jsem Tvůj první řádek a dál radši nečtu. Jaký HDMI Audio výstup. To jeho domácí kino má SCART Output. Tam je Audio Out a zastrčím SCART a druhý konec do toho převodníku. Z převodníku mám HDMI kabel do TV a tam je Audio In.
Možná, že si nerozumíme. Předpokládám, že to domácí kino chce pouštět přes TV
@priklad1. Tazatelka chtěla pouštět zvuk z televize do domácího kina jakožto zesilovače, nikoli obráceně, máš v tom guláš. Z TV HDMI do kina SCART by to teoreticky šlo, ale HDMI by muselo mít normu ARC, což nevíme, jestli televize má.
Guláš, neguláš. Spíš je neobvyklé, aby někdo k TV si připojovat zvukovou soustavu. Proti gustu žádný dišputát. Může si tam dát třeba tlampače. V každém případě mnohem častěji je třeba připojit k TV s digitálním vstupem jiné zařízení s analogovým výstupem a pak uvedený převodník najde své uplatnění.
? K televizi se analogově připojovalo tak možná video, ale to je tak dvacet let zpět. Právě že mnohem častější je připojování zvukového zařízení k televizi! Proč myslíš, že se prodávají masově soundbary? Právě že relativní zkvalitnění zvuku je nejčastěji realizováno připojením zvukového zařízení proboha...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.