Nejste přihlášen/a.
Xiaomi dobrá volba. Taky Xiaomi 3 odešel. Prý základní deska. Mám Note 5 paměť 4/64. Dnes už je za 4k. Asi by mi přišlo líto kupovat, byť starší, modely které jsou skoro 2x dražší. Taky mohou odejít
Hry nehraji, vše ostatní na tabletu. Na focení je fotoaparát. Mobil je jen nouze
mot: Pravda, na telefonování stačí tlačítkáč, audiopřehrávač, foťák, počítač, herní konzoli a televizi si člověk narve do baťohu.
Za sebe bych doporučil třeba Mi 9T. Vlastním ho pár měsíců a velká spokojenost. Nemám rád výřezy v displayi, takže výběr byl poměrně jasný a ačkoliv jsem fanda Android One, MIUI je mé oblíbené. Velmi pěkný display, s dobrou čitelností venku, solidní výdrž na baterii a fotí to také velice slušně. Černá "karbon" s červenými doplňky má šmrnc, jen to proklaté sklo... Co se týče vypalování, to je otázka. Jeden telefon měl vypálenou lištu po roce, druhý po třech letech nejevil žádnou známku. Asi bych se tím moc netrápil a případně počítal s tím, že časem telefon stejně vyměním. AoD je prima věc (notifikační led má Mi 9T na horní straně ve výsuvné kameře, není tedy z přední strany vidět), ovšem MIUI (global) to zatím nemá uplně dopilované. Některé aplikace v upozornění chybí, například Messenger. Právě jsem nahodil CZSK MIUI, kde by jich mělo být podporovaných více, tak uvidím. Výkonově to asi problém nebude, SD 730 hry bez pochyby zvládne, má audio jack, NFC, čtečka otisků v displayi je občas trochu nepřesná, na czsk verzi se mi zdá lepší. Případně se podívat po verzi Pro s SD 855 a pár bonusy, které pro moji potřebu nebyly zásadní. Jediné co mi chybí je bezdrátové nabíjení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.