Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Gorenje WA 50140 vyhazuje hl.Jistič

Od: mates39* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,měl bych otázku, z jakého důvodu vyhazuje pojistky pračka Gorenje WA 50140.Už jednou byl opraven programátor ,tenkrát tam nějakou součástku opravář praček vyměňoval,jinak pračka pere normálně spustí se cyklus pere cca...10-15 min.A najednou buch a vyhodí pojistky jak doma tak na chodbě, hl.jistič,musím nahodit z hl.panelu,pračka je stará cca..8 let.
doplněno 07.09.19 16:36: Odrušovací filtr,opálený konektory.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, hezký popis závady. Moje křišťálová koule říká něco o tom, že v čase "buch mínus několik pikosekund" sepne něco, co nebude tak docela v pořádku. Dělá to "buch" ve stejném okamžiku na všechny teploty?

doplněno 07.09.19 13:35:

@111: Uvažujeme stejně. Pravděpodobně topné těleso, eventuelně nějaké cirkulační čerpadlo.

mates39*
hodnocení

Ano dělá,akorát se mi zdá že na 40,ty vypadne dřív,a jinak na dvířkách to sklo bylo teplý když jsem zkoušel rukou.

111®
hodnocení

0x

no já myslím že třeba zapne ohřívání

hodnocení

0x
Moj tip je vadne topne teleso (alebo kabelaz k nemu). Pracka napusti vodu, chvilu s tym zakvedla a ked pusti ohrev, vyrazi to poistky.

111®
hodnocení

0x

no a protože se ptá laik, tak dál neradím..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]