Dobrý den,měl bych otázku, z jakého důvodu vyhazuje pojistky pračka Gorenje WA 50140.Už jednou byl opraven programátor ,tenkrát tam nějakou součástku opravář praček vyměňoval,jinak pračka pere normálně spustí se cyklus pere cca...10-15 min.A najednou buch a vyhodí pojistky jak doma tak na chodbě, hl.jistič,musím nahodit z hl.panelu,pračka je stará cca..8 let. doplněno 07.09.19 16:36: Odrušovací filtr,opálený konektory.
No, hezký popis závady. Moje křišťálová koule říká něco o tom, že v čase "buch mínus několik pikosekund" sepne něco, co nebude tak docela v pořádku. Dělá to "buch" ve stejném okamžiku na všechny teploty?
doplněno 07.09.19 13:35:
@111: Uvažujeme stejně. Pravděpodobně topné těleso, eventuelně nějaké cirkulační čerpadlo.
mates39*
Ano dělá,akorát se mi zdá že na 40,ty vypadne dřív,a jinak na dvířkách to sklo bylo teplý když jsem zkoušel rukou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.