Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedavno jsem viděl nějakou aplikaci u jednoho člověka že mluvil (česky a to mluvené slovo se mu přepisovalo do telefonu psanou formou pěkně s diakritikou) V realném čase! a z něj pak mohl pomocí nějakého komunikátoru (asi nejaký messenger, viber nebo whatsapp) zaslat vlastně nahranou textovou zprávu... Hodilo by se mi to na systém android . Děkuji za tipy a nazvy případně
To umí například Google překladač. Umí převést diktované slovo na text. Ale musí to být v klidném prostředí a srozumitelné, jinak může mít problém. Pokud nepotřebujete přepis hned, je lepší udělat normální kvalitní audio nahrávku a z té následně udělat rozpoznání. Protože jak vám to nerozpozná nějaké slovo a zasekne se, těžko to pak budete dohánět a bude vám kus chybět.
Umí to taky GBoard klávesnice (od Googlu), používám i na odepisování na SMSky, když nemám čas ťukat do telefonu.
Díky ale tohle vypadalo že to je přímo součast nějakého komunikatoru a pak že stačí jedním klikem odeslat zprávu...
řekl nějakou větu a odeslal.. ale pozor nebyl to audio záznam ale pravě psané slovo. Fakt mě to nadchlo...
Ale to přece telefon s Androidem běžně umí.
Tak to prostě jen použijte. Nic dalšího, žádná "přidaná" aplikace není potřeba.
Osobně se snažím omezit placené SMS (které mám k paušálu za 50,- Kč za 41 haléřů). Nahrazuji síť messengerem. Vidíte tam odeslání, přečtení... a lze poslat i fotky nebo zprávu nahranou.
běžně používám ve whatsapp , diktování zpráv , a podobných aplikacích - umí to snad všechny "chytré tel."
Stačí být připojen na net buď wifi nebo data , a na klávesnici použítt ten mikrofonek co je v klávesnici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.