Nejste přihlášen/a.
Mám doma myčku OKO Favorit a nyní mi to svítí, že chce dodat sůl. Návod jsem ztratila a ten otvor dole šroubovací s nápisem SALZ obsahuje nějakou tekutinu, asi vodu. Mohu sypat sůl tam? Nedávno jsem tam nasypala a už to zase hlásí, že soli má málo![]()
Leštidlo funguje OK.
Díky!
Sorry, dávala jsem to do rubriky Domácnost, ale nešlo zvolit Podrubriku a systém to přesto chtěl. Tak to je v rubrice ne nejlepší![]()
Mám myčku Candy, a sypu sůl dolů, když oddělám kryt, ta voda nevadí, vyteče a sypu tak 1 kilo najednou, mám na to takový trychtýř, kterým se to sype.Mě vydrží tak 1a půl měsíce, ale záleží, jak se často myčka pouští.Jinak používám jen tablety a sůl, a čistič myčky jednou za 2 měsíce.
Když vám svítí, že chybí sůl, sypejte ji tak dlouho, až bude kopeček. Vyjde to skoro na jednu celou krabici. Voda bude vytékat a odtékat. Sypat až na kopeček! A ocet do přihrádky na leštidlo. Když ji nalijete dolů, vyčerpá ji po zahájení programu. V žádném případě ne do soli.
A dají se koupit vůničky do myčky. Na pověšení dovnitř. Jsou moc fajn, je to taková citronová svěží vůně. Zvláště, když myčku nepouštíte každý den.![]()
Ono nejde o to, že je špinavá, ale ten čistič ji dezinfikuje, já občas naliju dolů i trochu octa, jelikož ji nepoužívám denně, jsme převážně jen dva doma, tak se to nevyplatí, ale zvykne si člověk, že? A ty skleničky vyleštěné, nemají chybu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.