Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dálkový ovladač k TV?

Od: jirkja* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den vlastním tv philips 32pfl7762d/12 rozbil se mi ovladač a nemohu nikde sehnat ten samý koupila bych univerzál ale nevím jaký jde mi hlavně o tlačítko A/D které přepíná mezi analogovým a digitálním systémem to jsem na žádném univerzálu neviděla děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

určitě by šel použí univerzál od Philips SRP 5002 který jémněř totožný s originálem pro TV philips 32pfl7762d/12

megafoto.cz/...

jirkja*
hodnocení

děkuji moc

ar*
hodnocení

2x

tak jsem oběvil origo. dalkove-ovladace.cz/...

jirbar*

Jaké objevil, tento link jsem tam dal již včera, respektive 4 minuty po půlnoci.

ar*

Nejde sice onic ale povšimněte si té pomlčky ,mezrníku ta v zadávání internet adresy dělá hodně. Pro kontrolu klikněte na oba linky.

Krásný den*slunce*

jirbar*

Sorry je to tak

doplněno 17.12.09 19:15:

No ale koukal jsem, že to nakonec jsou dva různé linky na tutéž firmu

Servisní centrum VAT Electronic s.r.o.
Korejská 15
70200 Ostrava

doplněno 17.12.09 19:17:

No ale koukal jsem, že to nakonec jsou dva různé linky na tutéž firmu

Servisní centrum VAT Electronic s.r.o.
Korejská 15
70200 Ostrava

jirkja*
hodnocení

jirbar*
hodnocení

0x

Má ten ovladač nějaký typ. Nebo to zkus tady, případně jim napsat. Tam mají snad vše a dokážou i opravit.

ame.cz/...

doplněno 16.12.09 22:49:

Nevím co je rozbité, ale pokud se ten kód A/D nechá z toho rozbitého ovladače vyslat (případně od někoho ovladač vypůjčit), tak jsou ovladače které se umí kódu naučit. Obdobný jsem koupil kdysi v PLUSU asi za 200,- Kč a nemusí to být zrovna tento

digilidi.cz/...

doplněno 17.12.09 00:04:

Případně zkusit toto

dalkoveovladace.cz/...

ar*
hodnocení

0x

Já jsem to projel net a v česku se origo nedá sehnat ani u Philipsu. Jedná se o model PHILIPS RC2034312/01

Našel jsem ho jen tady:

findremotes.com/...

doplněno 17.12.09 00:11:

Asi největší výběr DO v česku je tady vybereme.cz/... nicméně ten váš tam také nemají

jirkja*
hodnocení

my jsme ho také našli na těch stránkách díky

jirkja*
17.12.09 15:19
hodnocení

díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]