Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVB-T2 H265 jaký STB doporučíte?

Od: gumid odpovědí: 1 změna:

Ahoj, vybírám set-top-box. Nechci nic drahého, jelikož v TV je stejně prd, ale mrtvou TV v obýváku také nechci. Původní STB jsem měl od Sencoru, ale odešli kondíky na VF části a u zdroje. Po výměně opět OK, ale stejně se mi zdálo, že zdroj se hřeje. Asi bych příště obojí vypínal natvrdo spínačem na prodlužce a nenechával ve standby módu.

Aktuální nabídky STB se nějak neorientuji, co by stálo za to. Jestli opět Sencor nebo známí měl Alma. Jestli lépe s externím adaptérem?

Podmínkou asi je, aby displej nebyl červený, ale nejlépe zelený, měl ideálně scart i cinche.

Jaké máte Vy STB a jaký by jste koupili na nový rok, kdy DVB-T1 končí?

Díky za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Druhým rokem mám, Evolveo Omega T2 DT-3060 a zatím spokojenej,

vše co nahrával, sem mohl přehrát kde chtěl (nekoduje)

Po koupi nové televize(2 měsíce) a objevení červeného tlačítka,sem ho vlastně nezapl.

ale splňoval vše co sem potřeboval.

čísla - zelený,

propojení - scart,hdmi,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB-T2

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]