Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závada na šicim stroji

Od: sajdakova* odpovědí: 3 změna:

Mám šicí stroj Elna 760 v posledni době se mi párkrát stalo že pár minut po zapnutí mi zesvětlal displej a informace na něm byly vidět jen velmi slabě..nevíte čím by to mohlo být?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bohous*
hodnocení

2x

Temer urcite ne kontaktem displeje. Spis zavada zdroje nebo se z nejakeho duvodu zdroj dostava do limitace. Najit odbornika. To neni na domaci opravu svepomoci.

asd1
hodnocení

0x

Kontakt displeje = rozebrat, vyčistit...

hodnocení

0x

Servis třeba tady i na váš šicí stroj. Opravu doma s největší pravděpodobností nezvládnete (viz znění dotazu), šicí stroj je řízen počítačem a displej je jeho součástí...může to být propoj nebo taky začátek konce napájecího zdroje...třeba. Na tyto práce je třeba pravidelná školení u daného výrobce...hledejte případně jiný značkový servis (je jistější, má možnost získat náhradní díly) blíže vašemu bydlišti; i když není v současné době žádný problém s rychlou dopravou, třeba PPL a další...osobně bych se do toho nepouštěl, i když o mechanických šicích strojích něco vím; ale toto je úplně něco jiného...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]