Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava Android 9.0

Od: moonson odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jak opravit ( stáhnout znovu) software Android 9.0 pro telefon Samsung J3 2017
Popřípadně mě přesměrovat na nějakou zákaznickou podporu od Samsugu. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obnovit tovární nastavení a následně updatovat.

moonson
hodnocení

Asi budu muset, děkuji ještě jednou.
Položím otázku druhou.
Může mít stažení nové aktualizsce vliv na to, že se mi nikdo nemůže dovolat, nebo to bude problém spíš s telefonem samotným než ze softwarem?
olinl

Ty se někomu dovoláš nebo také ne? Pokud ne, zapůjč si jinou SIM kartu třeba od kamaráda, partnera či rodičů a vyzkoušej ji ve svém telefonu případně ověř funkčnost tvé SIMky na jiném telefonu. Podívej se i jestli nemáš aktivovaný Režim Letadlo(ikona letadla na ukazateli síly sítě), to se ti také nikdo nedovolá. Jinak vyčisti/optimalizuj systém a pokud ani to nepomůže, potom zazálohovat potřebná data a jako poslední varianta tovární nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]