Dobrý den, chtěl bych se zeptat, proč mi neustále padá wifi, prostě jsem na netu a jen tak mi spadne wifi i když je furt plná nebo se tam ukáže křížek a nejde to a pak to zase naskočí..a nejhorší je..taky 2. Otazka proč mám v robloxu na mobilu neustále dosconated..prostě snad každých 10 minut mi to ukaže disconated a je to dost otravný..prosím o pomoc..děkuji za odpověď
napadlo tě třeba, že to dělají rodiče? Můj kámoš má nastavený dálkový přístup na wifi přes mobil a když děcka paštěkují nebo neposlouchají, tak to vypne a je po srandě..
Dobrý den, je v pohodě WiFi router i WiFi na zařízení, který používáte? A disconnect (odpojení) z tý hry, že by bylo očividně kvůli tý nestabilní WiFi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.