Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodotěsný obal na mobil a doklady

Od: karlo odpovědí: 9 změna:

Jedu sám na pláž, kde se hodně krade a potřebuji ochránit mobil, pas a bankovky. Jediné řešení, které mě napadá, je vzít si to s sebou do kapsy do moře ve vodotěsném obalu. Mate s tím nějaké zkušenosti/ tip na obal?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Hodně snese i úplně obyčejný igelitový pytlík se zámkem za pár desetihaléřů z domácích potřeb. Dělá se v mnoha velikostech, těsní bez problémů. Můžeš pobalit vše zvlášť a dát ještě vše do většího pytlíku a následně do ledvinky. Nebo určitě seženeš dražší profi řešení v decathlonu apod. Bývají i různě velké šroubovací nádoby pro věci na vodu.

hodnocení

2x
Kondom z Lidlu, cca 3 Kč za kus a vydrží toho dost ;) *smich*

hodnocení

1x

Zkušenosti mám tak akorát s lodním vakem a ochranou mobilu a dokladů na vodě. Vždycky jsem vystačil se soustavou igeltovejch pytlíků a gumiček, obyčejnou ledvinkou a zmíněným lodním vakem. Ale cvaknout se a plavat na hloubce je setsakra rozdíl. Našel jsem cosi, jako vodotěsnou ledvinku.

hodnocení

1x
Mě teď dorazilo tohle pouzdro a za ty prachy super.
rover.ebay.com/...

hodnocení

1x
Na aliku je toho mraky za jeden dolar. Raději bych ale pas nebral vůbec na pláž a uložil do trezoru.

elane
hodnocení

0x

Snad to nebude bráno jako reklama, ale v Kauflandu jsem před pár dny koukala na výprodej různých cestovatelských "pomůcek" a vychytávek, mezi nimi i vodotěsné pouzdro na mobil. Bankovky a pas by se tam asi vešly taky. Cena byla přijatelná. Zkušenost s tím ale nemám.

elane

Oprava: To pouzdro jsem viděla v Tesku.

hodnocení

0x
Vodafone daval jako darek vodotěsný obal na mobil. Ten mám vyzkoušený při šnorchlování. Asi by se u nich dal koupit.

mak*
hodnocení

0x

Kondom je 100%ní a levný. Telefonovat se přes něj dá úplně normálně. U dotykového tel. jsem to ještě nezkoušel, ale vzhledem k tomu, že síla stěny je podobná síle ochranné fólie, mělo by to fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]