Nejste přihlášen/a.
Mám televizi s nahráváním - jednotunerová ( 81cm úhlopříčka ) dvoutunerové v tomto rozměru ani snad nejsou.
Dříve když jsem nahrával, tak přepnout na jiný program nešlo - probíhá nahrávání informace v průvodci mohou být omezené.
Nedávno jsem zjistil, že když nahrávám tak klidně mohu přepnout na jiný libovolný kanál.
Mám obnovit tovární nastavení?
Tak moment. Tys donedávna mohl nahrávat pouze jeden program bez sledování jiného programu a teď chceš uvést přístroj do továrního nastavení, abys mohl nahrávat zase pouze jeden program bez možnosti přepínání?
Je to tvoje zařízení, takýže si s ním dělej co chceš.
Ale pokud ta funkce teď funguje a všechny ostatní funkce zařízení fungují taky, tak nevidím důvod se o tuto možnost dobrovolně připravit.
Nepochopil jsem jestli píšeš o nahrávání z pozemního vysílání nebo o visílání ze satelitu.
Obecně mohlo dojít k aktualizaci firmwaru v televizi a to mohlo způsobit nové chování. Ale taky je možnost, žes pouze někde v menu vypnul varování o zastavení nahrávání při přepnutí programu. Takže si nejprve ověř, jestli se při přepnutí opravdu původní program nahrává?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.