Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se tam mohlo stát

Od: slavo® odpovědí: 3 změna:

Mám televizi s nahráváním - jednotunerová ( 81cm úhlopříčka ) dvoutunerové v tomto rozměru ani snad nejsou.

Dříve když jsem nahrával, tak přepnout na jiný program nešlo - probíhá nahrávání informace v průvodci mohou být omezené.

Nedávno jsem zjistil, že když nahrávám tak klidně mohu přepnout na jiný libovolný kanál.

Mám obnovit tovární nastavení?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak moment. Tys donedávna mohl nahrávat pouze jeden program bez sledování jiného programu a teď chceš uvést přístroj do továrního nastavení, abys mohl nahrávat zase pouze jeden program bez možnosti přepínání?

Je to tvoje zařízení, takýže si s ním dělej co chceš.

Ale pokud ta funkce teď funguje a všechny ostatní funkce zařízení fungují taky, tak nevidím důvod se o tuto možnost dobrovolně připravit.

Nepochopil jsem jestli píšeš o nahrávání z pozemního vysílání nebo o visílání ze satelitu.

Obecně mohlo dojít k aktualizaci firmwaru v televizi a to mohlo způsobit nové chování. Ale taky je možnost, žes pouze někde v menu vypnul varování o zastavení nahrávání při přepnutí programu. Takže si nejprve ověř, jestli se při přepnutí opravdu původní program nahrává?

hodnocení

Jedná se o pozemní vysílání a je to trošku jinak.

Když nahrávám z ČT 1 tak můžu sledovat ČT 2 a naopak a ne libovolný program jak jsem původně napsal.

Asi se můžeš pohybovat v rámci jenoho multiplexu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]