Nejste přihlášen/a.
Při zapnutí počitače s Winows 10 počtač ihned pracoval dobře. Od úteý 20.8.2019 pozapnutí počitače naběhne: AMIBIOS(C)2006American Megatrans,Inc.A7345 atd. dále červeně: Pres any keyexcept"DEL" to enter SETUP. Pak musím cca 15 minut stisknot enter a další tlačítka, než se opět počtač uvede do provozu.Prosím Vás o radu a předem děkuji!
"Pak musím cca 15 minut stisknout enter a další tlačítka, než se opět počtač uvede do provozu."
Pokud to napíšeš srozumitelně, možná se něčeho dobereme. Za 15 minut je máš stisknout, nebo patnáct minut je stiskávat, nebo co už?
Jinak, hlásí ti to , že máš vstoupit do BIOS nastavení.
0 let a děkuji za každpou pmoc.Děkuji za vyjádření.Doba 15 minut cca trvá mně než se mi podaří uvést počitač do normálního stavu. Mně je skoro 90 let a tak Vám děkuji za každou radu!
Je Vám 90 let? Máte tedy tím na mysli, že se počítač spustí po 15 minutách? No, myslím, že budete muset najít někoho ze svého okolí, aby se Vám na to podíval. Opravovat se to dá vícero způsoby od přeinstalace systému až po kontrolu hardware. Záleží na tom, jak se na to ve svém věku cítíte, aniž bych Vás chtěl podceňovat.
Jestli to nemá na svědomí aktualizace win 10 která právě proběhla 20.8.2019, viz odkaz zive.cz/...
/Při restartování naběhne opět AMIBIOS atd amusím všechno zase znovu cca 15 minut opakovat. Děuji Vám vše za odpovědi!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.