Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena stolního počítače?

Od: ilithan odpovědí: 12 změna:

Zdravím prodávam počítač a chci se zeptat za kolik by ste ho prodali vy

Je to HP case

GTX 1060 3GB

i5-3570 2X 3.40 GHz

RAM 8GB

SSD 160 GB

Hardisk 500GB

dekuju za odpovedf

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

0x

Jestli je to origo od HP, tak cca 5000,-kč

Origo to nebude, viz procesor kontra 160 SSD+velikost RAM, takže upgrade. Ale myslím, že víc jak těch 5tis chtít nemůže.

gumid

Když uvedl HP, tak jsem tušil HP řadu Elite apod, vytuněnou tím SSD a jak jsi napsal.

5000,- je horní strop, ale kupec se vždy najde. Mě se u HP řady stolních továrních PC líbil integrovaný mono repro. Při letmém sledování youtube nebylo třeba sluchátek či externích repro s jacku zvukovky.

Deska má svůj formát a skříň taky (nedáš tam ATX ani mATX či ITX). Je tam jiný I/O bracket. Takže deska je svázaná se skříní a více upradů nepodporuje podobně jako notebooky či servery. Proto ta cena je až až a spíš bude klesat.

Jo, tak to je ten desktopovej krám, to jsem si taky myslel. Bude rád, když to prodá za trojku a to ještě tak tak.

ilithan
hodnocení

Hoši jen grafika ma cenu 3K tak nevim proč bych tk neprodal aspon za 5 K

Muhe. To, že jsi tu grafiku pořídil za 3K ještě neznamená, že má cenu 3K. Se prober trošku.

gumid

Zkus ho prodat po dílech, ale cenu moc nezvedneš.*houpy*

pavelpavel*
hodnocení

0x

Souhlas s Gumidem. Více jak 5K bych nedal.

ilithan
hodnocení

0x
Prodal sem ho za 12 K
re4zon
Tak to gratuluju. A lituju kupce.

JJ, stačí napsat "herní" a maminky těch chudáků jsou beze smyslu... Tak snad byl aspoň čistý - od prachu na krabici.. pak se dalo napsat "jako nový" *smich*

U toho bych chtěl teda bejt :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]