Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze při nahrávání z TV sledovat jiný kanál?

Od: bert odpovědí: 15 změna:

TV Samsung UE43RU7472U: Jak zajistit, aby se při natáčení programu na hardisk dalo ve stejnou dobu sledovat jiný kanál?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koupit si set top box a nahrávat na něm. Má to navíc tu výhodu, že nahrávku přehraješ kdekoliv. Nahrávku z televize přehraješ jen na ty televizi, kde jsi to nahrál.

bert
hodnocení

Díky. Který set top box? Vůbec se nevyznám.

hodnocení

0x
Musíte vybrat takový, který má dva tunery. Jeden pro sledování a druhý pro nahrávání. S jednotunerovým to nepůjde, protože neumí naladit dva různé programy zároveň.

Tak asi by stačil jednotunerový, televize T2 umí.

Nahrávání nesouvisí s T2.

To ne, ale pokud má televize i set top box T2, tak je vcelku zbytečný mít dvoutunerový STB. Jedině, kdyby chtěl nahrávat dva různý programy a na třetí se dívat.

V tom případě vlastně ano, stačí jednotunerovým, pokud by TV sloužila vyloženě na sledování a STB na nahrávání a přehrávání.

Tuner by musel být duální. Např něco z toho.

18.08.19 22:49

Proč?

Ok, prostudoval jsem parametry, pokud to bude tazateli stačit, může to být jak píše mikihans.

juraja*

Já mám obyčejný set top box - Evolveo Omega T2 DT-3060, na který sem nahrával co se dalo

ale když je hbbtv (červené tlačítko) tak už sem ho dlouho nezapnul.

Vždyť pomalu všechny filmy,seriály a dokumenty jsou na hbbtv tak proč nahrávat?

Tak každej jsme jinej. Já taky nechápu, že si někdo nahrává každou ptákovinu. Ale to je jeho věc.

bert
hodnocení

Všem moc děkuji. Zkusím to vyřešit STB :)

maxicokl
A když nepomůže STB, tak KGB.

karel556*
hodnocení

0x

v televizoru si nastavíte v programovém průvodci (tlačítko Guide na ovladači) který pořad chcete nahrát, a během záznamu můžete sledovat libovolný jiný program, nebo taky nemusíte, pořad se nahraje i při vypnutém televizoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]