Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlonabíjení telefonu - vadí to?

Od: rotorod® odpovědí: 1 změna:

zdravím

mám dotaz na nabíjecí kablík telefonu (mini USB). Mám jednu nabíječku klasickou a to se mobil nabije za cca 2hodky a pak druha nabiječka nějaká rychlá a to je telefon nabit za hodinu. Dotaz na na životnost baterie, zdali ta rychlonabiječka nějak ubližuje tomu mobilu nebo to neřešit, nebo jak?

děkuji za vysvětlení

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepek*
hodnocení

2x
Zdravím, dost pravdepodobně ta rychlejší nabíječka davá 2,1A a ta pomalejší 1A. Pro baterie obecně platí že čím menším proudem se nabíjí, tím mají delší životnost. Samozřejmě baterie je spotřební materiál a něrešil bych to. Já osobně použivám pomalejší nabíječku přes noc nebo když nepospícham s nabitím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]