Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Honor 20 pro - kdy koupit

Od: soody odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, pojedu na dovolenou a rozmýšlím se mezi mobilem. Nejradši bych počkal ale na černý pátek, až budou slevy.
Hledám někoho, kdo ceny sledoval minulý rok a ví, jestli se vlajkové lodě slevovaly nebo ne.
Pokud ho koupím teď, stoji 13 000, myslíte, že ho sleví?
Popřípadě xiaomi mi 9? Rozmýšlím se mezi těmito dvěma. A nerad bych potom viděl, že jsem mohl ušetřit i několik tisíc.
Snad se tu někdo, kdo ceny telefonů sleduje, najde. Děkuji a přeji vám pěkný večer.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

luxpe
hodnocení

0x
Doporučila bych Vám raději Honor ten zakoupíte samozřejmě tam kde prodávají telefony třeba v Praze je OC Chodov s kioskem telefonů Honor. Xianobi má třeba prodejnu v Praze OC Černý Most já jsem této značce, ale přestala věřit. Samozřejmě cena klesá a od září bude nižší. Záleží co od svého nového telefonu očekáváte, kolik jste ochoten investovat. Lze koupit určitě slušný telefon také pod 7000 korun já mám Huawei P30 lite.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]