Dobrý den, pojedu na dovolenou a rozmýšlím se mezi mobilem. Nejradši bych počkal ale na černý pátek, až budou slevy. Hledám někoho, kdo ceny sledoval minulý rok a ví, jestli se vlajkové lodě slevovaly nebo ne. Pokud ho koupím teď, stoji 13 000, myslíte, že ho sleví? Popřípadě xiaomi mi 9? Rozmýšlím se mezi těmito dvěma. A nerad bych potom viděl, že jsem mohl ušetřit i několik tisíc. Snad se tu někdo, kdo ceny telefonů sleduje, najde. Děkuji a přeji vám pěkný večer.
Doporučila bych Vám raději Honor ten zakoupíte samozřejmě tam kde prodávají telefony třeba v Praze je OC Chodov s kioskem telefonů Honor. Xianobi má třeba prodejnu v Praze OC Černý Most já jsem této značce, ale přestala věřit. Samozřejmě cena klesá a od září bude nižší. Záleží co od svého nového telefonu očekáváte, kolik jste ochoten investovat. Lze koupit určitě slušný telefon také pod 7000 korun já mám Huawei P30 lite.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.