Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlačítkový mobil pro školáka

Od: libor007® odpovědí: 8 změna:
Přátelé, poradíte tlačítkový mobil pro školáka do cca600kč? Stačí budík, kalendář pro upomínky, volání a sms, slušná výdrž. Díval jsem se na nokii 105. Nějaký další jiný tip na bezproblémový kousek? Ne semnior mobily...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

3x
Jestli to má být dárek, tak školák radost mít nebude. Všichni šmidlají hry, chodí na free wifi, mění tapety a on si nic z toho neužije.

hodnocení

3x

Je to normální použitelný maličký lehoučký telefon s extrémní výdrží. Dával jsem ho dcerce na měsíční pochod po Evropě jako rezervní. S odblokovanou SIMkou, nabitý, v igelitu balený. Došlo na něj, "chytrou" placku přivezla rozbitou.

hodnocení

1x

co kapku připlatit?

datart.cz/...

hodnocení

0x

Kdyby byl rok 2005, tak neřeknu, ale dneska?

Tenhle už dokáže potěšit:

mobilni-telefony.heureka./...

hodnocení

Nene, hloupý telefon je cílovka. Smart bych mu vybrat uměl.

hodnocení

Smartphone mít nemůže - nedělá to dobrotu. S tlačítkovým je smířený a nemá s tím problém. Ví, že nejde o dárek pro radost, ale čistě dorozumívadlo. Dražší mu prozatím kupovat nebudu, je schopen ho do týdně ztratit.
krtek*

nedělá dobrotu, ale i tak dostane telefon...zajímavá logika...

hodnocení

Na smart furt čučí. Telefon bude jen na volání. Dokonce jsem musel zakázat data u operátora, byl schopný netovat na prolézačce v zoo a to měl smart k dispozici teprve pár dní...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]