Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei p smart nezobrazí soubory

Od: lenny21 odpovědí: 4 změna:

Potřebovala bych poradit.Při připojení k PC pomocí usb se mi v nezobrazí soubory.Dříve mi to normálně šlo.Nevíte někdo co s tím?Díky za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

vyměnit USB kabel...ne všechny mají datové zapojené...

lenny21
hodnocení

Mám pořád stejný kabel,s kterým to fungovalo.Na telefonu se mi zobrazí nabídka přenos souborů,když na to kliknu tak počítač pípne,ale soubory nezobrazí.

olinl
hodnocení

0x

Pokud je kablík usb v pořádku, potom už zbývají dvě věci-povolit telefonu odesílálání souborů do jiných zařízení a druhá možnost: restartovat počítač i telefon a zkusit propojit znovu. Jinak nechat vyhledat aktualizace O.S. v počítači.

dolga*

Zkuste jiné připojení USB portu, počítač jich má určitě víc. Když nebude fungovat jedna zdířka, zafunguje jiná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]