Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den, není to poprvé co jsem píšu, x krát jste mi pomohli tak se obracím znova. Nyní ohledně výběru mikrofonu na zpěv a na komunikaci v živém vysílání.
1. alza.cz/...
2. alza.cz/...
můj finančí rozpočet studenta mi dovoluje koupit jenom v této cenové kategorii,nebo levnější pokuď je nějaký kvalitnější.
Koukal jsem na mnoho videí a recenzí ale prostě zdá se mi že je velmi podobná kvalita zvuku, ale zeptám se radši někoho kdo se vyzná třeba v té frekvenci,impedanci či citlivosti.
Taky co bych byl rád kdyby jste napsali, jaký mikrofon bude více snímat zvuk klávesnice při psaní a hraní, vím že záleží na citlivosti v nastavení ale taky chci aby mě bylo slyšet děkuji moc.
přeji hezký den
Popis je relativně slušný, tedy ten váš - i tak je informací nedostatek. Doporučím vám kontaktovat prodejce. S tímto jsem byl velmi spokojen - vybíral jsem nějaké ozvučení a poradili, odradili od původních představ, vysvětlili rizika.. a nakonec jsem ještě dostal další slevu navíc... Po pár měsících užívání repro, mikrofonu, pár kabelů a elektroniky - prostě spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.