Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není připojen žádný odnímatelný disk

Od: liska5 odpovědí: 4 změna:

Tato věta se mi zobrazí na televizní obrazovce, když do správné zdířky zasunu flešku s kartou z foťáku. Několik let si takhle prohlížíme fotky a najednou to nejde. Naskočí tohle. Prostě zapnu Tv /Panasonic/, dám do ní vzadu flešku s kartou z foťáku, zmáčknu na ovladači MENU, vyberu přehrávač medií, zvolím fotky... a nic. Pokaždé to šlo a teď nic. A je to ta stejná fleška / 2.0/ a stejné karty a jedna stejná zdířka. Nerozumím tomu, kde se mohla stát chyba. Nic není poškozené mechanicky nebo vodou. Co je myšleno tím diskem?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A co zkusit jinou kartu? Jinou flešku? Disk je prostě něco, na co lze něco uložit; pevný disk, karta, fleška...

doplněno 12.08.19 23:07:

Výborně...takže zítra pořídit potřebnou...

liska5
hodnocení

Tak jsem to chápala. Jen tu flešku mám tady jen jednu. Karet jsem v ní prostřídala několik. Všechno to před týdnem fungovalo. Teď jsem měla návštěvu a chtěla to zopakovat a nic. Jen tahle věta v rámečku na obrazovce. Zítra si zkusím pořídit novou.

liska5
hodnocení

Máte pravdu, bude to tou fleškou. Někde jsem vyhrabala jinou a ta funguje! Jen to není ta vkládací ..

karel556*

ještě bych zkusil odpojit televizor od proudu, (vytáhnout šňůru ze zásuvky) tak na 5 minut, něco podobného mě to dělalo taky a toto pomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]