Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanussi built in

Od: jesup* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
tuhle troubu máme 10 let, ale peklo se tak 200x. Teď po rocích jsem začal péct, ale jakoby to nemělo požadovaný stupeň. Obě tělesa ale hřejí.
Přemýšlel jsem o termostatu, že bych ho sám vyměnil ale kdo ví jestli to je ono :D. Přemýšlel jsem o koupi teploměru do trouby abych zkusil kolik má stupňů.
Ještě zkusím horní a spodní ohřev jestli třeba jeden nehreje míň, ale jako popravdě mě se v tom neupece nic.. buchta třeba jo ale za 3 násobek času i větší než by mělo a stejně je zevnitř mokrá, brambory se neupecou ani za 3hodiny :D smetana neztuhne ani za pět hodin a tak no.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sollik*
hodnocení

0x

Nevím jak to má Váš model, ale trouby mají většinou spodní, horní a zadní kruhové topné těleso pro horkovzduch. Tedy 3.

pavlapokorna
hodnocení

0x

Dobrý den,

neměl byste prosím radu, jak u této trouby vyčistit skleněná dvířka uvnitř? Návod nemužu nikde najít a zatím jsem nepřišla na to, jak se to sklo oddělá.

Za případné rady děkuji.

lmgify

Návod

manuály

Neposlala jste model své trouby, takže nic konkrétnějšího nejde poradit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]