Dobrý den, tuhle troubu máme 10 let, ale peklo se tak 200x. Teď po rocích jsem začal péct, ale jakoby to nemělo požadovaný stupeň. Obě tělesa ale hřejí. Přemýšlel jsem o termostatu, že bych ho sám vyměnil ale kdo ví jestli to je ono :D. Přemýšlel jsem o koupi teploměru do trouby abych zkusil kolik má stupňů. Ještě zkusím horní a spodní ohřev jestli třeba jeden nehreje míň, ale jako popravdě mě se v tom neupece nic.. buchta třeba jo ale za 3 násobek času i větší než by mělo a stejně je zevnitř mokrá, brambory se neupecou ani za 3hodiny :D smetana neztuhne ani za pět hodin a tak no.
neměl byste prosím radu, jak u této trouby vyčistit skleněná dvířka uvnitř? Návod nemužu nikde najít a zatím jsem nepřišla na to, jak se to sklo oddělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.