Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte ktery kabel koupit

Od: alexx* odpovědí: 14 změna:
Dobry den ,mam televizi Technika 20 904A led hdr ss14 , nemám moznost pripojeni k internetu v moznostech ,ale mam to na ovladaci ,a nevím jestli si mám koupit Hdmi kabel ,protoze ten prenasi ,a ja bych chtel kabel na ktery se napojim na domaci WiFi a nemusel bych prenaset z telefonu ,poradite?Usb ma televize nejspis nepodporuje ,poradite?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To je nějaká hypermarketová televize, že?

Že je něco na ovladači ještě neznamená, že to TV vůbec umí (ovladač může být společný pro více modelů).

Pokud by měla umět připojení k internetu, tak na sobě bude mít ethernetový konektor (viz foto) nebo bude mít vestavěnou WiFi (tedy bezdrátové připojení).

HDMI neslouží k přenosu internetu, ale obrazu a zvuku. USB vaše televize má, pro nahrávání pořadů a přehrávání videí, hudby a fotek.

Nevíte ktery kabel koupit
alexx*
hodnocení

televize ethernetovy konektor nemá ,ale pripojeni k wifi se dá díky tomu ,ze kdyz jsem pripojil Xbox byla moznost pripojeni se k internetu a signalu ,tak by to melo fungovat .. Ale nevím jak. Jestli se nemusi kupovat vice kabelu a nebo by se dalo pripojit pomoci ybpr ,tu moznost má .
alexx*
hodnocení

Chapepe jak to myslím?
alexx*
hodnocení

Zkratka jsem si myslel,ze to nejde do the doby nez jsem nezapojil Xbox .
alexx*
hodnocení

Pro lepsi prehled
Nevíte ktery kabel koupit #2

re4zon
hodnocení

2x
Muzete nejak lip popsat, co a odkud chcete do televize prenaset?
alexx*
hodnocení

Chtel bych se pripojit k Wifi .
Připojení k WiFi je bezdrátové, na to nepotřebujete žádný kabel. Ale potřebujete na to TV, která to umí. A to ta Vaše, obávám se, není.
alexx*
hodnocení

televize ethernetovy konektor nemá ,ale pripojeni k wifi se dá díky tomu ,ze kdyz jsem pripojil Xbox byla moznost pripojeni se k internetu a signalu ,tak by to melo fungovat .. Ale nevím jak. Jestli se nemusi kupovat vice kabelu a nebo by se dalo pripojit pomoci ybpr ,tu moznost má ,takze si myslim ze na to.
To se na internet připojil xbox, ne TV. Ta v tu chvíli sloužila pouze jako monitor a zobrazovala obsah xboxu.

alexx*
hodnocení

A nevíte krom hdmi ,nejakou "vec"na kterou by take alouzila jako monitor?A nebo jestli pouzit usb WiFi?
re4zon
A proc ne ten xbox? Nebo si kupte chromecast, ten strcite do hdmi na televizi a muzete v ni zobrazit cokoliv z mobilu bez jakychkoliv kabelu.

alexx*
hodnocení

To vím také ,ale Pro me by bylo pohodlnejsi to ,kdyby mi sla wifi na Tv bez mobilu a proc me xbox ,zabira moc mista a casto vypadava signal ,tak jsem hledal pohodlnejsi zpusob ,ale dekuji moc .

hodnocení

0x

Přístroj se prodával v tescu v akci. Televize NEMÁ možnost přímého internetového připojení ani kabelem, ani nijak jinak. Prostě "nemá internety". Jediné co zvládne, je přenos obrazu a zvuku z jiných přístrojů buďto kabely (HDMI; kompozitní RCA-cinch žlutý; Scart; koaxiální RF signál; USB vstup nahraných souborů), nebo již zmiňovaným chromecastem či jiným dodatečným síťovým přístrojem napojeným na HDMI. USB WiFi k TV taky nepřipojíte, poněvadž televize není počítač a nemá příslušný řadič proboha. Usbéčko je tam jen pro flešku s filmy a fotkama.

To, že se na obrazovce televize zobrazuje možnost připojení k internetu při vstupu X-boxu znamená, že se může k internetu připojit X-box a nikoli televize.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]