Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělám špatně

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:

V notebooku mám uloženo video, které jsem sama natočila,ale nejde mi poslat jako příloha mailu. dík.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Protože je moc velké, tak velké soubory se neposílají jako příloha, ale musíte je dát na nějaké internetové úložiště a poslat odkaz. Třeba taková úschovna, pokud tam vyplníte potřebné věci, ten e-mail s odkazem pošle rovnou za vás.

hodnocení

To je divné, není to dlouhé video a navíc si s kamarádkami posíláme běžně videa z internetu, která jsou daleko delší

hodnocení

tak jsem to poslala přes tu úschovnu, ale kámoška nevím, jak to stáhnout, přišel ji email a vpříloze jsou jen loga 3 úschovny i poté co dala stáhnout zásilku

jirib
Ať kámoška hledá ve stažených souborech v prohlížeči,který používá...
Neškodilo by trošku osvěžit počítačovou gramotnost...
Video jste točila třeba i nekomprimované,ale to nevíme...
Do mailu se vleze asi 30vteřin komprimovaného videa...záleží na velikosti komprimace,použitém kodeku a rozlišením videa.Ve 4k 2-3vteřiny...
hodnocení

Díky,už to má. . A šlo by to video ještě nějak dostat do mobilu

Kdybyste používaly Gmail, tak to máte bez problémů. Přitom Gmailový účet máte kvůli mobilu !

Jistě že šlo, zvlášť když už to máte na té úschovně. Ten odkaz na video si otevřete v mobilu a video si stáhnete.
Další možnost je připojit mobil k počítači kabelem a zkopírovat video do něj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]