Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit telefon s navigací?

Od: gasparek odpovědí: 6 změna:

prosím o radu,vlastním vozidlo peugeot 3008 r.v.2019,navigace lze propojit jen telefonem,stáhnul jsem aplikaci do telefonu,navigace se v autě zobrazila,po chvíli vypadla a už nejdenahodit,stále ukazuje,že se nelze spojit s telefonem,je závada na autě?děkuji gašpárek

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

P3008 má vestavěnou navigaci, která je vynikající..a od doby co jí mám, jsem ani jednou neměl potřebu použít navigaci v telefonu. Nicméně P3008 podporuje Android auto (tudíž i navigaci Google) a umí i Waze. Kabel není potřeba speciální, ale stačí obyčejný co je dodáván s telefonem.

majcoo
hodnocení

0x
Akým štýlom pripájate mobil k autorádiu?

gasparek
hodnocení

přes usb,ono to fungovaloasi5 min.pak už jsem se nepřipojil,pořád hlásí nejste připojen...,děkuji

majcoo
Ťažko takto na diaľku poradiť, ale keď pripojíte telefón k rádiu neukáže Vám na mobile možnosti? Ako príklad
Prenos súborov
Prenos fotografií
Len nabíjanie
A pod?
Sk hej skúste vybrať za každým inú možnosť. Neviem si vysvetliť prečo by to 5 minút išlo a potom nie. Vy sa vlastne nepripojite vôbec s tým telefónom? Alebo nejde len ta navigácia? Ak by to nešlo vôbec skúste s tým istým káblom sa spojiť s notebookom alebo s PC. Ci to pôjde tam. Tak aspoň vylúčite že máte zlý kábel. Aj to sa môže stať. Potom by som možno skúsil pátrať niekde v rádiu v nastaveniach ci tam Vaše zariadenie není niekde uložené. A skúsiť ho vymazať a separovať znova. Ja používam len Bluetooth. Skúste si pripadne prečítať niečo o mirror screen. Ak to podporuje rádio aj mobil tak sa tieto funkcie zapnu u oboch zariadeniach a nejakým spôsobom by malo premietať obraz z mobilu na obraz rádia. Ale odskúšané to nemám.

vitezslav
hodnocení

0x
Dobrý den, je na to nějaký spešl kabel

hodnocení

0x

Já připojuji telefon k autorádiu, případně k navigaci, pomocí bluetooth. Třeba vám to taky pojede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]