Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba myčky philco

Od: bigsoul odpovědí: 3 změna:
Chyba je pod kódem F1. Jedná se o čidlo přetečení. Byl ucpaný odpad. To jsem opravil, ale myčka stále po zapnutí vypouští vodu i když tam žádna už neni a po chvilce chyba. Odpojená od elektřiny a po zapojení stejne tá sama chyba. Dá se to nemjak opravit svejpomoc?
Jedná se o Philco PDA 1291 BIT

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Líbí se mi dnešní typ radobyopravářů gůglistů, protože diagnostikovat myčku je triviální zaležitost, možná rychlejší než napsat dotaz a číst spekulace. Běžně stačí pár šroubováků, možná kombinačky a multimetr, podle počtu a umístění spinačů se člověk velie rychle dovtípí, co asi logika myčky očekává za stavy a propípne si jestli fungují, motory, ventily i topení jdou taky otestovat, motry se musí točit volně. Některé myčky maji ve spod vanu a v ní plovák.

sourek
hodnocení

0x
Ahoj , dnes se mi stal u myčky ... ten samy problém , podařilo se ti to nějak opravit? Díky za odpoved

jozefvasina
hodnocení

0x
Krátko po spustení programu sa objaví na displeji chyba E2 program sa zastaví. Čo sa s tým dá robiť?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]