Po návratu z dovolené se manželky telefon odmítá připojit na free wifi sítě v obchodech nebo na náměstí. Vždy ji tam naskočí nějaká hláška s posledním pokusem o přístup na WiFi v letadle a už fakt nevím, co s tím. Jinak sítě s heslem jedou normálně.
Historii prohlížeče jsem vymazal. Pořád nic. Teď jsem byl v penny, najde si to WiFi, připojí se, ale vždy tam skočí ta původní stránka. V Egyptě tam žena měla datovou kartu, jestli se něco nezměnilo tam, i když si myslím, že by to nemělo mít vliv. Pak se to pokouselo připojit v letadle na WiFi a po přistání se jí to na letišti normálně připojilo. Doma jsme pak vytáhli datovou Sim z Egypta a dali původní českou Sim a od té doby to nejde.
Našel jsem ten řádek, ale nešel vymazat. Chtěl jsem změnit nastavení chromu, aby nebyl výchozí, ale nenašel jsem kde. Takže jsem zkusil odinstalovat a znova nainstalovat aktualizaci chromu a řádek zmizel. Zítra dám vědět...
V nastaveni odpojit od vsech siti. Smazat VSECHNY ulozene site. Vypnout telefon. Zapnout telefon, vlest do nastaveni, zadat hesla na domaci sit nebo v praci, ve skole aj. Ostatni free si to najde a pripoji. To same vymazat historii v prohlizeci.
Zkusila bych se podívat do telefonu, jestli tam pořád není letadlový režim. Další - bych se zkusila podívat, zda máte na wifi nastavenou domácí sít nebo veřejnou - je v tom velký rozdíl. A na závěr - máte v telefonu nějaký antivir? I ten může blokovat veřejné adresy.
dolga*
Ještě mi napadlo, jestli jste si do telefonu nepřidávali nějaké programy i ty někdy blokují některé věci.
Jako poslední zbývá nastavit telefon do továrního nastavení, ale přijdete o data.
Tak včerejší nastavení nepomohlo, ale přesto jsem to nakonec rozjel. Nevím jak, něco jsem tam vymazal, něco znova nastavil, znovu odinstalovat aktualizaci chromu a pak naskocila přihlašovací obrazovka veřejné sítě. Měsíc se s tím tentuju a že by to bylo prohlížečem by mě nenapadlo. Takže dík za navedení...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.