Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Po 15_ti letech mi dosloužili repro bedny - Sencor SHC SP160.
No a já dostal za úkol vybrat nové 5,1 bedny
ale bohužel v té změti repráků a soundbarů se nějak neorientuji.
Místnost 25 m²
Cena – do 13000kč
Prozatím sem vybral tohle
Vím není do žádná sláva ale nejsme rodina audiofilů.
Soundbary
Samsung HW-Q60R
Sony HT-RT3
AV receivery 5.1
Onkyo HT-S3800
Pioneer HTP-076
Nebo pokud máte jiný návrh,tak se prosím podělte.
Dík Jura
od soundbarů sem už upustil
teť se rozhlížím po receiverech
prozatím se mi zalíbil komplet, receiver+reprobedny
Onkyo HT-S3800
ONKYO HT-S3910
nebo
Pioneer HTP-076
nebo co poradíš ty?
bohužel cena nesmí přesáhnot 13000kč...žena víc nedá
Už to tady opakuji "posté"...
Na obrázek nelze říct nic.
Běžte si tu KONKRÉTNÍ sestavu poslechnout.
Technicky vzato, za tyto peníze to nemůže hrát nijak zázračně, ale třeba Vám to bude stačit (můj tatínek byl na vojně u raketometů a neslyší rozdíl mezi rozhlasem po drátě a sestavou za 100tis).
Jen cena samotných dobře hrajících reproduktorů (stereo, tedy 2ks) před 20 lety byla cca 15-20tis Kč.
Vy za daleko nižší cenu vybíráte nejen reproduktory (a to prosím 5ks) ale ještě reciever.
A mimochodem, to na co dáváte odkaz je 5.0 a ne 5.1...Takže ta sestava nemá subwoofer...a průměr největšího reproduktoru v té sestavě je 165mm...z toho nejhlubší basy prostě nedostanete.
Tak se nerozčilujte,škodíto
Já chtěl jen poradit nějaké 5,1 rebrobedny k TV
u starých co sem mněl (Sencor SHC SP160) ( nakupka.cz/... jsem prostě strčíl optický kábel do subwooferu,
k němu připojíl bedničky, no a vono to hrálo,
na můj hluch to hrálo dobře.
Ale v dnešní době je na internetu plno výrobků, tak sem nějak bezradnej ve výběru a proto sem se zeptal zde na poradné,
Jura
Přísahám na co chcete, že se nerozčiluju
Jen se Vás snažím navést a trochu poradit.
Zvukovou sestavu opravu nelze koupit "podle fotky"...stejně jako boty.
Je potřeba to vyzkoušet.
Třeba Vám bude vyhovovat to, na co jste dával odkaz, ale bez toho, aniž bych si to někde poslech, bych za to peníze nikdy nedal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.