Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr telefonu

Od: pirat* odpovědí: 13 změna:

Potřebuji poradit ohledně výběru mob.telefonuJsem laik a telefonům moc nerozumím..Mám vyhlídnutý Samsung A20e (A202F)dual sim.Cena 3750-5988.Dočetl jsem se že u SAMSUNGU se připlácí za značku a že se nechá koupit za stejné peníze nebo i levněji telefon výkonější a víc nadupaný.Mé požadavky jsou plnohodnotný dual sim,slušný foťák ostrý displej,NFC,Hotspod,LTE,apod.Hry nehraji.Cena tak do 4500Kč.Děkuji za rady.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolga*
hodnocení

2x

Já bych se zaměřila, aby telefon rozhodně měl možnost OTG. Tedy tu funkci. Abyste mohl připojit cokoliv - klávesnici, flešku a podobně...bez OTG to nejde. Samsung mám a nemám ho ráda. Dala bych přednost Xiaomi. V současné době v těchto cenových relacích je to nejlepší na českém trhu.

hodnocení

2x

Když si 500 připlatíte, tak si kupte Honor 8X, který vybraný Samsung roznese na kopytech a má požadované vlastnosti. Navíc by se měl cca za měsíc objevit jeho nástupce, takže možná půjde cena trochu dolů (nebo můžete zvolit 64 GB variantu)

mobilni-telefony.heureka./...

Nebo si vyberte jeden z těchto:

mobilni-telefony.heureka./...

rere
hodnocení

1x

Do Xiaomi Redmi 7, jak zde někdo radí, bych nešel určitě a do Redmi Note 7, už spíš taky ne. Za chvíli, za pár dní, budou pouštět vylepšenou Redmi Note 8 a cenově to bývá +/- nějaká kačka podobné. Takže bych si ještě počkal a až to mírně cenově spadne po počátečním nastřelení ceny, bych koupil Redmi Note 8, a rozhodně se vyplatí vždy ta verze s větší pamětí. Asi to bude o nějakou kačku víc než 4500, ale ne zas tak dramaticky. Nemá cenu ušetřit litr nebo dvanáct stovek a pak mít blbej telefon.

nox®

Sedmá řada určitě není v pozici "blbý telefon". Než se sem osmička dostane, uplyne ještě dlouhá doba, nehledě na ustálení cen. Každopádně to bude nejspíš kazit absence NFC, kde Xiaomi stále dost pokulhává.

rere

Může být, že tu osmička nebude hned, nějaký měsíc navrch by třeba tazateli nemusel vadit. Osobně nějak nemám rád kupování starších modelů, když se chystá nebo je v prodeji model novější. Ale jestli to pánovi nevadí, tak ať jde klidně do sedmičky, která jistě není blbej telefon, ale každopádně taky pořád není za 4500. Resp. skoro je (za 4600), ale je to ta verze s menší pamětí. Brát ale horší variantu staršího modelu, no, nakonec každého věc.

rere

nox - rady a diskuze jsou, jak vidím, stejně jen akademické. Tazatel se nezapojuje, ale otázku si aktualizoval, čili dosavadní průběh odpovědí považuje zjevně za pro něj k ničemu. Čili svoji aktivitu v této otázce ukončuji.

nox®

Tak hlavně tazatel požadoval NFC což ani Redmi ani Redmi Note nepodporuje, což nevylučuje nezájem.

matey
hodnocení

0x

Dobrý den osobně bych šel do Xiaomi Redmi 7 seženete ho do 5000,- a je nový. Měl by mít všechno co potřebujete ale moc jsem ho nezkoumal tak jsem něco třeba přehlédl.

nox®

Do 5000 hlavně sežene Redmi Note 7, který je na podstatně vyšší úrovni.

Taková drobnost, že ani jeden z těchto telefonů nemá požadované NFC vám ovšem uniká... *zed*

hodnocení

0x

xiaomi ve všech směrech lepší - mobilni-telefony.heureka./...

Stačí si počkat na výprodej nebo akci, bude i pod 4000,-Kč.

Ani náhodou... v této cenové relaci neumí NFC, které tazatel požaduje.

priklad1*

Redmi Note 8T 4/64 má NFC a v současné době asi 4300 Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]