Nejste přihlášen/a.
Donrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte proč když zapojím do notebooku nabiječku a začnu hrát nějakou hru tak strašně hučí a přitom je úplně nový a zvednou se mi fps ve hře, ale když notebook nenabíjím a hraju nějakou hru tak mám nižší fps ale není ho skoro slyšet. Děkuju předem za všechny odpovědi.
A nešlo by to nějak nastavit aby měl nastavený stejný výkon při nabíjení i když jede jenom na baterku?
Mě by úplně u všech her stačilo 60 fps ale to jak to hučí když to nabíjím je něco staršného a rád bych aby to tolik nehučelo nejlépe nejmíň jako když ho nanabíjím klidně bych stáhl grafiku u her ale hlavně aby to nehučelo.
Mám nastavené max 60fps v GeForce Experience a už si fakt nevím rady jediné co chci tak aby všechny hry jeli na max 60 fps tam to mám locknutý a ten počítač nehučel i když je hubený 22,7 mm tak třeba prototo není tam místo na pořádný chladič.. chtěl bych nějak udělat aby to nehučelo i při nabíjení kdy ty fps jsou o dost větší než bez nabíjení.
K tomu omezení FPS bych doporučil ještě chladící podložku - mít NTB na stole a pod ním chladící podložku s ideálně samostatným napájením (aby nebyl napájený z USB)... Já osobně mám radši jeden velký větrák, který je méně hlučný než 3 malé vrtulky. Ale také záleží na větrání NTB - odkud jde do počítače vzduch pro chlazení...
on ten NTB taky nemusí být herní - tj. připraven na vaše hraní.. Neznáme parametry NTB - opět neuvedeno.
Pokud je herní (jako že to slovo u NTB nemám rád), můžete reklamovat, možná má větrák prostě vadný... i to se může stát.
Rozhodně a pořádně vyčistit ty průchody ono se to zanese hned a chce to udržovat čisté a chladit i podložkou. Notebook není na hry. Nám to hučelo taky hodně a to i bez her.
Tak to memůžu vědět a je to rada do budoucna. Já když zapnu doma hry na pc, tak se také rozjejou větráky naplno a notebook není na hry to ti jede na 100% většinou a neuchladí to ani tak někdy. Nám to také hučelo i bez her.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.