Nejste přihlášen/a.
7x
Pokud si neumíš najít v mobilu aplikaci, kterou tam nechceš, pokud si neumíš zazálohovat na cloud data, která chceš zachovat a hodit mobil do továrního nastavení a data pak vrátit zpět, tak v tom případě ještě dohled potřebuješ, i když je ti 16. Sorry jako.
Ty nemáš kámoše či kámošku co by ti na to kouk a pomohl?
6x
doplněno 06.08.19 08:15: Pro tazatele - tovární nastavení by mělo pomoct, ale pravděpodobně vám nepůjde udělat běžně přes nastavení telefonu (protože vám to ona aplikace nedovolí, ale záleží jak je nastavena), ale budete muset přes recovery menu.
Svoje soubory si můžete zazálohovat do počítače, na flashku či na nějaký cloud, abyste o ně nepřišel.
Jinak jde většinou udělat i tovární nastavení bez smazání uživatelské paměti, alespoň můj mobil to umí. Smaže se pouze oddíl DATA, ale internal memory, stejně jako SD card zůstane nedotknut.
0x
0x
Vím, že to může působit jako fakt blbej nápad, ale co si o tom prostě s mamkou promluvit? Zdá se, že vám trochu vázne vzájemná důvěra, tak by třeba mohlo fungovat, kdybys jí vlastním příkladem ukázal, že to jde i jinak. Něco v tom smyslu: Mami je mi 16 a prostě potřebuju mít nějaký soukromí, takže pokud tě něco o mně zajímá, prostě se zeptej a nesleduj mi mobil...
0x
V šestnácti letech že by si na takovou aplikaci (program) v telefonu nepřišel? No i kdyby, tak tipuji, že je to jen appka na tvou GPS polohu-upřímně nech ji tam pro jistotu, stát se může cokoli a pomoc přijde rychleji.. SMSky by mě jako rodiče nezajímaly, stejně jsou většinou typu: odchozí sms: ahoj (a řada smajlíků). . příchozí sms: cau (a řada smajlíků). . odchozí sms: Dnes prijdu . .příchozí sms: v kolik . . odchozí sms: jeste nwm presne. .příchozí sms: v pet?. . odchozí sms: spis v pul sesty. . příchozí sms: videl si to na fejsu?. . odchozí sms: co?.. .. ..
0x
Možná by bylo zajímavé vědět, proč to matka udělala a proč zrovna teď.
Ale myslím, že i když onu "věc" odstraníte, nebude pro ni problém nová instalace - nějaká domluva opravdu není možná?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.