Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V DVD přehrávači se nezobrazí vypálené filmy

Od: anony* odpovědí: 5 změna:

Již delší dobu vypaluji filmy na DVD-R. Filmy vypaluji multisession přes windows a až na dvě vyjimky (filmy nelze po vypálení přehrát) jsem neměl problém. Nyní jsem však na DVD vypálil čtyři filmy. První se mi zobrazí. Další tři, které jsem vypálil potom, už ne. Na počítači jdou všechny filmy přehrát. Poradíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží na tom, zda je přehrávač schopný přehrát formát, ve kterém jsou filmy nahrané/vypálené. Pokud jdou v PC, pak jejich formát přehrávač patrně nepřehraje.

doplněno 05.08.19 21:29:

@111: To se týká především filmů s příponou .avi, tam se může skrývat skoro jakýkoli formát.

Pro tazatele: Zda je Xbox přehraje nebo ne není vcelku směrodatné a o ničem to nevypovídá.

anonymus
hodnocení

To mě též napadlo. Dal jsem proto disk do Xboxu 360 a i tam se mi zobrazí jen ten první film. Xboxu ale vždy zobrazil i ty, které nedokázal přehrát.

111®
hodnocení

0x

může to také být nekopatibilita DVD mechanik. Mimochodem, to že má film stejnou příponu ještě neznamená že má i stejný vnitřní formát..

hodnocení

0x

Podivné je i to, že máte na DVD čtyři filmy. Běžně se na DVD vejde jeden film. Pro vypálení připravím film pomocí Convert X To DVD (kam vložím film třeba ve formátu avi, nebo mp4), pak odstraním vše nepotřebné, pomocí DVD Shrink a pak vypálím DVD v programu Nero Burning Rom. Nestalo se, že by někdy někde nešel přehrát. A to jsem vypálil pár stovek DVD.

pi*
hodnocení

0x

Nevypalujte multisession, nebo filmy jsou ve formátu který váš přehrávač neumí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]