Zacalo se mi na pc z niceho nic trhat video, chvilemi se mi zasekava obraz, ale zvuk bezi porad dal. Instaloval jsem nejnovejsi directX i nejnovejsi kodeky, ale nic nepomaha, systemove neni taky pc zatizeno vic nez driv, kdyz to slo. Nevite cim to muze byt zpusobeny a jak to odstranit? Diky
Snaz se vzdycky k danemu tematu napsat co nejvice te napada i kdyz to podle tebe nema vyznam. Treba co mas za procesor, neinstaloval jsi v posledni dobe neco noveho ohledne videa, co to je za video (jake rozliseni - protoze video z HLDTV se mi seka i na AMD 64 3000+ a to mam vsechno povipinane), co mas za grafiku ( neinsataloval si ted nekdy nove ovladace). Takhle ti tezko nekdo poradi. A seka se ti i video ktere predtim jelo normalne?
gta*
ja mam amd XP 2500+, v pc mam nakou integrovanou graf. kartu(myslim ze proSavage od s3), ale vzdy vse slo. Stava se to i u videi, ktery predtim normalne sli. Taky sem zkousel test directu, spustit->dxdiag (skakaci bila kostka, tocici se krychle) a taky se to tam obcas kouse. Zkousel jsem i vypnout vsechny bezici programy, ktery sli vypnout a snizit rozliseni na monitoru, a furt nic. Jinak nejsem si vedom, ze bych v ty dobe kdy se to stalo, neco instaloval co by mohlo grafiku ovlivnit.
kotwa
měl bych jen 2 poznámky. Předpokládám, že používáš systém Windows... To jsi ještě nezjistil, že pod W je vše možné a něco se posere prostě jen tak"z principu"...? Moje rada - Neřeš to a přeinstaluj si Windowsy.
kotwa
eeh, jak tak koukam, tak ta rada byla jen jedna ...
derek*
"Fundovany"rady typu preinstaluj widle se mi fakt libi. Resit takhle kazdej sebemensi problem, tak bych stravil reinstalama vsechen cas u compu. ____ AD sekani videa - co tvrdej reinstal pouze ovladacu? zkus novejsi i starsi, mozna se budou dat najit i nejaky fanovsky/referencni a ty muzou byt (a ve vetsine pripadech i jsou) vychytanejsi. pak bych zkusil nejakej jinej codecpack - allinone, nimo, megapack (najdes je na download serverech typu studna.cz )a i jinej prehravac -> WMP, BSplayer, MV2 a treba i blbej winamp - kazdej se muze chovat trochu jinak. ___ Jinak co dela karta s jinejma"grafickejma"operacema? Myslim hlavne teda hry, tam se projevila taky nejaka zmena?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.