Nejste přihlášen/a.
dobrý den, nevim jestli jsem tak nemožná v hledání na internetu, ale nemůžu najít LED pásek, kde jdou nastavit barvy, ale aby byl na baterii ne do sítě, možná to někde je, ale já jak tomu vůbec nerozumim, tak to třeba přehleédnu, neporadil by někdo? Děkuji
ty led pásky by měly být podle výkonu rozdělené na voltáž...takže pokud je pásek na 9V tak ti stačí 9V baterka... + a - poznáš..kámoš to tak kdesi dělal...aj na USB
Já to moc nechápu třeba toto m.alza.cz/... tak jakou baterku koupit? Jak ta baterie se jmenuje jak vypadá? Chci ten pásek na kolo, takže to budu potřebovat nějak přilpit... Když jsem si zadala baterie 9V našlo mi to takovou tu tužkovou nebo jak se tomu říká tak tam to asi nestrčim
omlouvám se, fakt tomuhle nerozumim, ale ten pásek nutně potřebuju
děkuju moc
Jenže bežná powerbanka má 5V a pásky (nemyslím samotné LEDky) jsou na 12V, 24V, 230V... To je takovým nějaký standardem..
Tak že k tomu dejme tomu menič, sice třeba z Alliexpressu za pár korun, ale už to zase musí být někdo trošičku zdatný...
Jen taková připomínka:
Příkon pásek začíná na 4,8W/m a jsou i běžná pásky 9,6W/m...
což při 12V baterii 0,4Ah (0,8Ah) m pásku...
To jen tak aby byl trochu přehled o tom jak baterie dlouho asi vydrží svítit...
Čili baterie složená z 8x tužková baterie AA (alkalická) kde se udává 2000-2500mA...
Tak by aspoň v teorii 1 m toho méně výkonného pásku by měl svítit cca 6h...
Asi by tedy byla vhodnější baterie (akumulátor) do motorky, nebo do automobilu...
A nebo pokud stačí aby to svítilo jenom nějakou malou chvilku, tak to napájení lze trochu ošidit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.