Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu ohledně tel.HUAWEI Y6 2019.Mám nastavenou hlasitost vyzváněcího tónu i hovoru na běžnou úroveň.
Když je telefon na stolku, tak to vyzvání normálně jak to mám nastavené.Ale zjistil jsem, když je telefon v tašce, že ze začátku to vyzvání normálně, ale pak zvuk příšerně hlasitě roste, opravdu silně hlasitě.Nastavil jsem ztlumit příchozí hovory, ale stejně to řve.Ještě jsem se s tím nesetkal a potřeboval bych poradit co s tím, nebo co je třeba nastavit či je špatně nastavené.Děkuji. Dan
mel sem telefon kde byla moznost nastavit maximalni vyzvaneni pokud je mobil v kapse nebo v tasce, takze se podivej po tehle funkci
U tohoto typu telefonu HUAWEI Y6 2019 ať jsem hledal jak jsem hledal, tak bohužel kapesní režim jsem nenašel.Koupil jsem ho manželce a radost z tohoto dárku vůbec není.Já mám HUAWEI Y6 II COMPACT a když kliknu na telefon, poté na tři čárky, pak na nastavení hovorů, tak v této sekci je kapesní režim, který musí být vypnutý, aby se v kapse, tašce intenzita hlasitosti a vybrací nezvyšovala.Jenže u tohoto typu co má žena kapesní režim ani nic podobného jsem nenašel.Ale musí být přeci způsob, řešení, když ta intenzita hlasitosti narůstá pod čím to vypnout.Vždy jsem si se vším poradil, jenže tady jsem bezradný, když nevím kde pod čím vlastně hledat.
Nevím, jak to je zrovna u Vašeho telefonu, ale u mého starého Ericssona lze nastavit "postupné zesilování". To znamená, že když na normálně hlasité vyzvánění nějakou dobu nereaguju, začne se hlasitost automaticky zvyšovat. Když máte telefon na stole, zvednete ho mnohem dřív, než když ho lovíte odněkud z kabelky, takže k zesilování nedojde. Zkuste nechat telefon na stole chvíli zvonit, uvidíte, co to udělá.
U každého telefonu přeci jde nastavit u zvuku postupné zvyšování, tak jak Vám vyhovuje hlasitost.Jenže toto je něco zcela úplně jiného.Tady je nastavený kapesní režim, který bohužel nevím pod čím dohledat, když jak jsem v předešlých odpoovědí popisovat já tento kapesní režim v telefonu mám, ale u telefonu manželky bohužel není a ani nevím pod čím to dohledat a to jsem zkoušel vše možné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.