Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod MP na CD

Od: jaraz® odpovědí: 12 změna:

Znáte nějaké free program na převod mluveného slova v mp3 na cd tak,aby se dalo přehrát v autorádiu které mp3 neumí? Netuším,kolik se na CD vejde obsahu,zda to není zbytečná práce.Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A abych tedy odpověděl i tazatelce, stáhněte si například Ashampoo burning studio free, po instalaci vyberte možnost vypalování hudby a AUDIO CD.
Můžete tam přidat rovnou mp3 soubory a on si je program převede na vhodný formát, jen jste limitována těmi 80 minutami na jedno CD, což si program ohlídá.
stahuj.cz/...

hodnocení

1x

Jednoduše, musíte mít program, který vám vypálí hudbu ve formátu cda, tak jako jsou nahrávky na originálních, lisovaných CD.

jirib
hodnocení

0x
Na CD se toho vejde i s přeplněním celkem dost...cca 80min...,ale zda vám to přehraje autorádio(myslím tu délku),to nevím.Mechanika v počítači ano.
Pokuď těch mp-trojek máte několik desítek hodin,je lepší použít nějaký FMtransmitter s USB...(mp3 nahrát na flash pamět).

junkers*
hodnocení

0x

No to už je hodně dáááááááááávno, co jsem tohle dělal. Ale tuším, že v Media Playeru jdou mp3 vypálit na CD jako "audio stopa". Vejde se tam podle mě toho mračno, desítky hodin?

Ve formátu AUDIO CD se vejde na běžné CD pouze 80 minut. Jinak by to na běžném přehrávači, který přehrává jen AUDIO CD nepřehrál.
junkers*

mikihans: promiňte, ale i když je CD již poměrně stará technologie, není to gramofonová deska .. :-D

Nemusíte se mi omlouvat, ale přesto je to tak jak píšu ;)
Audio CD, aby ho přehrál každý přehrávač, má přesně daný datový tok a parametry, a díky těm to vychází na 80 minut... Tedy CD lze i lehce přeplnit, ale některé přehrávače s tím mají problémy.
Desítky hodin tak možná u MP3 s datovým tokem na hranici poslouchatelné kvality (u hudby). Ale to nepřehraje běžný přehrávač, který MP3 neumí.

@junkers Je vidět, že jsi ještě mladej :) Fakt se tam vejde jako na audiodisk cca 80 minut.

03.08.19 22:40
Převod MP na CD

hodnocení

0x

To snad jde v každém programu na vypalování...

Aspoň ve všech jsem to zatím viděl...

Jinak třeba ve free programu CDBurnerXP to jde zcela určitě... (teď jsem to ověřil!)

A vejde se tam klasicky 80minut...

pavelpavel*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]