Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je tady někdo kdo rozumí mobilním telefonům a vyzná se v tom? Mám nový telefon samsung galaxy a50 který mám 2 měsíce. Objednávala jsem ho z Alzy. Všechno do teď perfektně fungovalo. Dnes ráno kolem 5 hodiny jsem ho dala na nabíječku protože jsem měla už jen 20% baterie. V 8 ráno jsem se vzbudila a vypla budíka a ještě nebyl nabitý. Pak jsem ještě na chvíli si zdřímla a teď jsem se vzbudila před chvílí a telefon mi vůbec nejde nahodit jak normálně tak přes nabíječku. Co se s tím stalo? Jsem úplně naštvaná. Zkoušela jsem to několikrát a fakt nic je úplně mrtvý nejde nahodit vůbec. Může to být baterkou? Prosím poraďte.
to vypada, ze nenabiji a misto toho umrel, pujcte si prvni od nekoho nabijecku at se trochu nabije, zjistete jestli nebyl vypnuty proud pres noc apod, vyfoukat konektory, podivat se jestli je usb dobre zastrcene do krabicky nabijecky, to same nabijecka, a trochu do kabliku naprskejte nez ho zastrcite do telefonu
Pokud je nabity a sam se nejak seknul tak zkuste podrzet power+hlasitost dolu (nebo nahoru, ted nevim) najednou na cca 20s jestli nabootuje do recovery
Skúsiť druhu nabíjačku aj kábel. Ak nepomôže mohla sa časť powermanager na plošné doske. Ťažko povedať. Na koľko je nový nespekulovat a dať reklamovať. Čím viac sa do toho bude človek vŕtať tým väčšia šanca ze Vám reklamáciu neuznaju. Môže ísť aj o zlu baterku. Môže tam byt x veci. Ako prvé pozrite ci nemáte zaneseny konektor nabíjania na mobile. Ak sa bude zdať čistý, skúste iný kábel a inú nabíjačku. Ak nepomôže dajte ho reklamovať. Tie opravy mimo reklamácii sa pohybujú niekedy vo vyšších číslach jak nový mobil.
karel556*
Proč tak rozsáhlý popis? 3 a půl hodiny před tvým popisem dotyčná napsala že to má vyřešené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.