Dobrý den,opět mám dotaz. Neustále mi volal toto číslo +359 2 405 3178. Nevím jestli to mám brát nebo ne,vždy chvíli potom mi přijde tato sms.Agencia za Sybirane na Vzemania EAD - Nezabavno se svyrzhete s nas - Tel: 070045600. Vůbec nevím co by to mohlo být. Děkuji předem za odpovědi
Nebrat neznámá čísla...taky možnost; když se někdo nedovolá, a nutně potřebuje mluvit, pošle SMS. A podle obsahu sms a čísla poznáte, o co asi jde...a podle toho se zařídíte
význam textu je trochu jiný...když se někdo nedovolá, a nutně potřebuje mluvit, pošle SMS...takže nejdřív volá, pak sms, když je to nutné...a policie volá ze skrytých čísel, alespoň tak to je u nás...když mi volali
Ráda bych to vzala ale bojím se toho. Že když to udělám nedoplatím se.
rv*
Neexistuje snad způsob, jak byste mohla platit, když zvednete telefon. (Samozřejmě kromě zvednutí v zahraničí, tak něco zaplatíte i za přijímaný hovor).
Vypadá to na volání z USA, New Jersey, Newark. A text sms v překladu...Agentura pro vymáhání pohledávek EAD - Kontaktujte nás okamžitě...a volat máte do B/...
mot
jak to muze byt volani z usa, kdyz usa maji predvolbu +1? poradtekravinu.cz
tana*
Mě hlavně zajímá kde vzali moje číslo. Já ho nikde nikam nepsala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.