Nejste přihlášen/a.
Hi přátelé,
mám repro-soustavu s interním zesilovačem (viz foto). Jelikož zesilovač projevuje tepelnou nestabilitu, hřeje i dřevěná skřínka a s dobou zapnutí (15min.?) se stupňuje brum, až na silné motorování, chtěl jsem repro-bedýnku otevřít. Ale nevím jak. Po odejmutí masky, nejsou na předním panelu s reproduktory žádné, ani utopené šrouby. Zadní stěna odejmout směrem ven nejde - dřevěné osazení. Na zadní stěně jsou malé samořezné šroubky , dva drží konektory CINCH. Další dva ani po uvolnění nic se neuvolní...(možná nevratně vnitřně). Děkuji za pomoc.
Jarda - Scavenger
Reprobedna je aktivní.Vykazované vady jsou záležitostí zesilovače.Pokoušel bych se jít cesto vyjmutí ovládacího ponelu,na němž bude nainstalována deska s výkonovými tranzistory.Ta je zdrojem zvýšené teploty a dalších závad.
JABRAKA
já vidím na horním repráku šroubky 3 a na spodním 4 . co je v těch 4vystouplých dírkách? Ty drží masku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.