Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení subwooferu v domácností

Od: basslavr odpovědí: 2 změna:
Zdravím potřebuji poradit jak zapojit subwoofer z auta o výkonu 600W v bytě mám doma autorádio i s reprakama napojené na pc zdroj takže bych měl přes co pouštět hudbu ale teď jak zapojit ten subwoofer v domácnosti? Nějaká nejlevnější varianta potřebuji to nějak dostat na 24V když má 12V nebo šlo by to taky přes PC zdroj?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Předpokládám, že je to pasívní subwoofer.

On by měl hrát i připojený "na prase" (přímo k jednomu z výstupů autorádia pro repro). Lépe bude hrát při připojení přes příslušnou dolní propust a ještě lépe přes externí (auto)zesilovač s výstupem pro subwoofer (kombinuje levý a pravý kanál dohromady a má zabudovanou dolní propust ("LPF") ). Autorádio musí mít linkové výstupy pro připojení zesilovače.

hodnocení

0x

Nevím jak to máš spatlané dohromady, ale já mám sobwoofer připojený na receiveru, na svorky, které jsou pro něj určené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]