Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký DVD rekorder s HDD

Od: capumpor* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Chtěl bych pořídit DVD rekordér s HDD, ale potřeboval bych pomoci s výběrem. Měl jsem rekordér Hyundai DVDR 5080, ale přestal načítat DVD disky, nerad bych teď koupil něco podobného. Budu převážně nahrávat z TV, takže podmínkou je DVB-T tuner s možností nahrávání z EPG. Mám LCD televizi, tak by rekordér měl mít HDMI. Další můj požadavek je konektor DV pro připojení kamery a USB . Disk 160GB by mohl stačit. Důležitá je pro mě také cena. Modely za 7 a více tisíc jsou nad můj strop.

Velmi se mi zamlouvá přístroj LG RHT-497H, ale nemohu nikde nalézt žádnou recenzi. Má všechny výše uvedené funkce a navíc umí i DVD-RAM. Cena necelých 6 tisíc je také velmi zajímavá. Je to můj favorit.

Dalším je SAMSUNG DVD-SH893. Opět všechny funkce a cena ještě zajímavější. O tomto přístroji jsem ale slyšel, že kvalita obrazu přes HDMI je méně kvalitní. A teké je prý hlučný.

Viděl jsem také rekordér FUNAI H4D-D4482DB. O tom vím akorát, že má disk 250GB, ale nevím jestli má digitální tuner. Stojí necelých 5 tisíc. Tuhle značku vůbec neznám, tak nevím jestli se nejedná o podobný kousek jako Hyundai.

Ještě jsem náhodou narazil na PANASONIC DMR-EX768. Bylo mi sděleno, že tento typ už se nedováží a že se jedná o poslední kus, který byl vystavený na prodejně. Nemá USB ani DV, ale Panasonic je běžně od 8 tisíc nahoru a tento kousek byl za 6 tisíc a tak bych ty konektory i oželel a drobné škrábance taky. Není to opravdu už překonaný model?

Teď nevím pro, který se rozhodnout. Lze nějaký doporučit? Máte někdo s některým z nich zkušenosti?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

0x

Tady určitě něco bude

digilidi.cz/...

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Jděte do přístroje Panasonic.Ovšem vybíral bych s rozvahou a podle parametrů.S DVB-T nebo DVB-S tunerem. alza.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]