Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vybírám pro manželku mobil s Androidem, cca kolem 5 - 6 tisíc. Nechci nějaké noname značky, takže vybírám (Nokia, Samsung, LG, Huawei, Asus...) Nakousnuté jablko nechci. Aby to trošku kale fotilo, hudba manželku nezajímá, přehledné uživatelské prostředí a hlavně, aby šel svižně a nesekal se. Zajímá mě poměr cena - výkon. Moc děkuji za tipy.
ano ten teď skutečně vychází velmi výhodně. Mohu jen podepsat. Vůbec Xiaomi jsou poslední tři roky pořád na špici výhodnosti a dávno překonali huawei pokud jde o status "výhodné číny", huawei je proti xiaomi méně výhodná a v evropě své modely proti čínskému trhu hodně předražují.
Tak to ani náhodou, protože nejlevnější Xiaomi s NFC je za osmičku... u Huawei/Honor ho mají levnější telefony.
Poslední 3 roky jsem používal nebo kupoval jiným pouze Xiaomi - redmi note verzi vždy s 4GB ram a 32/64 pamětí. Všichni jsou naprosto spokojení.
Spokojenost je jak s fotkami, tak i výdrží nebo kvalitou zvuku, poslechu...
Hledám vždy podle aktuálních cen - akčních, vždy nový s 2 roky záruky.
ne rozhodně není, je to skutečně velmi stabilní čínská značka která má za sebou řadu velmi podařených a spolehlivých modelů. Sám mám teď od nich dva jeden low cost Xiaomi MI A1 (za tu cenu super) a hi-end Xiaomi Mi8 který jsem nový kupoval za 9000 přesto že je plně srovnatelný s telefony za o mnoho tisíc vyšší částky, paradoxně je Mi8 výkonější i než jeho nástupce Mi9T což je zajímavý paradox ale u čínských výrobců se to bohužel občas stává, když do něčeho dají příliš výkonný hardware tak v další verzi si to uvědomí, řeknou si že by radši vydělávali o něco víc a dají tam slabší, přesto ale Mi8 i Mi9 jsou pořád naprostá špička na trhu ve srovnání s konkurencí.
slevy OKAY jsou jen falešné, když se podíváte na heureku zjistíte že to co je vydáváno za slevu na okay je pořád jetště relativně vysoká cena ve srovnání s jinými eshopy ... jinými slovy kašlete na slevy a podle heureky prostě vyberte nejlevnější eshop s dobrým uživatelským ratingem, který zaručí spolehlivost při reklamacích.
No, mě jde hlavně o to, aby se to po roce nějak rapidně nazabrzdilo. Manželka má nyní Nokia (asi 3 roky stará) tenkrát stál 4500Kč a rok docela OK a poté se to neuvěřitelně začalo sekat. Než se načte nějaká aplikace, tak je to věčnost. Navíc tam je Windows phone a pro něj nejsou prakticky žádné aplikace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.