Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD rekordér Panasonic

Od: tukancz* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám možnost koupit dvd rekordér Panasonic DMR-EX 769 z DVB-T tunerem, který pochází z Francie. Prosim o radu, zda bude fungovat v ČR? Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den. Ve Francii je norma SECAM u nás PAL.Pokud přístroj podporuje obě není problém.

hodnocení

0x

napište co jeto za vobchod? nebo jakože druhá ruka? Mám z francie DVD Phillips již asi 3 roky, a s přehráváním dvd není problém. Myslim si, že systém pal a secam s dvb-t vysíláním nemá nic společného. V tom se vysílalo analogově . . . . Může v tom však nějaký zádrhel být. *klik*

doplněno 13.12.09 18:08:

pokud jej naleznete v českých prodejnách (např. na internetu), bude to OK. Těžko by tu někdo uspěl s něčím co na našem trhu nefunguje.

tukancz*
hodnocení

Dobrý den, prodává to nějakej hošík tady u nás. Prej je novej, nerozbalenej akorát koupen ve Francii. Důvod prodeje nevim.

papene*

Tak zjistěte proč ho prodává.Nemůže Vám ho předvést jak funguje.A když se vám rozbije tak je bez záruky.Není lepší si ho koupit tady a máte klid i servis?

doplněno 13.12.09 20:43:

;)A v tom je zakopaný pes, že vám to nikdo nezaručí.Cena je hezká.Nejspíš to rozhodnuti zůstane jen na vás.Tak hodně štěstí při rozhodování.*palec*

tukancz*
hodnocení

S předvedenim je problém. Já jsem z JČ z Prachatic a on je z Brna. A pak je o 2400 Kč levnější než na nettu, což neni zanedbatelnej peníz. Ale musí to ovšem fungovat jinak je to v pr...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]