Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuju někdo poradit omluvám se že moc neumím psát aby si to trochu pochopit dik. A mám zvonek z 8 voltů a vyměnil jsem měl starou a mám novou ty tlačitko z 250V a pokusil jsem to zapojit a první tlačitko to šlo a druhá ne jako druhá je před branou domem a první dům. Pokusil jsem zapojit první tlačitko šedá fáze a hněda nulový a to šlo zvoni a druhá tlačitko dál jsem to společné zapojit jako modrá fáze oranžový nulovy, jako dohromady šeda s modra fáze a oranzovy s hnedou nulovy ale druhá zvonek nešlo zvoni a první jo trochu tomu nerozumim proč? Mám tu fotku moc děkuju
tak nejdříve si vyzkoušejte že i to druhé tlačítko funguje na místě toho prvního.
pak si propojte u branky libovolné 2 vodiče přímo bez tlačítka a zkuste je připojit nadruhé straně k tomu prvmému tlačítku. Může být i přerušený vodič. Jestli máte možnost měřit tak si to i Ohmetrem změřte. Až tohle bude jasné teprve připojujte drhé tlečítko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.