Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvonek 8voltů

Od: tonyvrtal odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebuju někdo poradit omluvám se že moc neumím psát aby si to trochu pochopit dik. A mám zvonek z 8 voltů a vyměnil jsem měl starou a mám novou ty tlačitko z 250V a pokusil jsem to zapojit a první tlačitko to šlo a druhá ne jako druhá je před branou domem a první dům. Pokusil jsem zapojit první tlačitko šedá fáze a hněda nulový a to šlo zvoni a druhá tlačitko dál jsem to společné zapojit jako modrá fáze oranžový nulovy, jako dohromady šeda s modra fáze a oranzovy s hnedou nulovy ale druhá zvonek nešlo zvoni a první jo trochu tomu nerozumim proč? Mám tu fotku moc děkuju

Zvonek 8voltů
Zvonek 8voltů #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli jsem to v tom "guláši" pochopil, potřebujete zapojit zvonek na dvě tlačítka. tady máte obrázek.

Zvonek 8voltů #3

111®
hodnocení

2x

tak nejdříve si vyzkoušejte že i to druhé tlačítko funguje na místě toho prvního.

pak si propojte u branky libovolné 2 vodiče přímo bez tlačítka a zkuste je připojit nadruhé straně k tomu prvmému tlačítku. Může být i přerušený vodič. Jestli máte možnost měřit tak si to i Ohmetrem změřte. Až tohle bude jasné teprve připojujte drhé tlečítko

fran56ris*

No jo - možná že měnil zdroj v domění že je vadný a přitom může být vadné tlačítko.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]