Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvousimkový telefon

Od: slavo® odpovědí: 3 změna:

U tohoto telefonu se mi jednou za čas v nastavení vypne dotaz z kterého čísla volat - automaticky vybírá první a to samé je u odeslání SMS - taky se neptá - když se podívám do nastavení, tak tam je to vypnuté a já na 100% vím, že jsem to neměnil - změnilo se to nějak samo.

Je to obecmý problém těchto telefonů a nebo je to problém pouze mého?

Jedná se o nokia 3310

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Teď mám druhý dual a ani na jednom mi to nedělalo, kterou Sim jsem nastavil jako prioritní, ta tak i fungovala. Nevzniká tento problém po aktualizaci?
hodnocení

Žádnou aktualizaci jsem neprováděl.

m123*
hodnocení

0x

Mě to dělal telefon po aktualizaci. Sama jsem nic neaktualizovala, ale udělalo se to samo po zapnutí wifi. Začalo mi toho blbnout víc, takže jsem musela telefon vyměnit. Neteř má ten stejnej a problémy nemá. Asi je to kus od kusu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]