Nejste přihlášen/a.
Našel sjem na esopu Lidlu kontaktní gril Silvercrest SKGE 2000 z Lidlu za cenu 1490,- Kč. Najdou se zde nějací majitelé?Jak jste spokojení? Co byste na grilu pochválili, případně vytkli? Koupili byste znovu?
Nebo nějaký tip na jiný výrobek řekněme max. do 2500?- Kč?
Díky.
Nemám přesně tento - kolega prý dva roky v bytě uchovával jednou použitý, tak mi hodal. Nedá se rozložit jako vámi uváděný z LIDLu - jenom se prostě "přiklapne" jako u sendvičovače. Přesto jsem s ním spokojen a tak jednou za měsíc až dva si ho vezmu a "uvařím". Je to jednoduché, zapojím u dřezu a případný tuk nebo marináda odtékají správným směrem. Za cca. 6 let užívání je už plocha odraná a teflon tedy odděluji od masa alobalem - utrhnu kus alobalu a "vytvaruji" za studena na plochu prsty.
Na jednu stranu to není ono v porovnání s grilem na zahrádce a tou atmosférou. Ale když mám naložené maso z grilovačky v lednici, nebudu kvůli obědu dvou lidí rozdělávat oheň... prostě si to ugriluju doma v kuchyni. Za mne - doporučuji.
Dobrý den. Kamarád má z Lidlu, ale model starý 3 roky. Tenhle bude asi novější typ. Je s ním moc spokojený. Zrovna v pátek jsme se o tom bavili. Já mám Tefal, starý 5 let a dneska jsem na něm dělal kuřecí paličky a papriky. Používám ho často a jsem s ním spokojený. Nevím kolik stál ten co má kamarád, ale ten můj byl za 2.290,-. Ale on má z Lidlu několik výrobků Silvercrest a chválí si je. Před měsícem jsem mu objednával troubu z otočným grilem a z toho je doslova nadšený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.