Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil.cz - Přesměrování hovorů

Od: honzajelito odpovědí: 6 změna:

Mohl by mi někdo prosím poradit jak přesměrovat u operátora Mobil.cz hovory když budu nedostupný?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Napíšu jak to mam já u telefonu Lenovo s dvěma SIM. Zvolím volání, tedy tlačítko telefonu. Poté klepnu na ikonu čtverečku, který je ve spodní části pod displayem a chvíli přidržím. Objeví se nabídka, ze které vyberu další nastavení→ účty pro volání. Vyberu T- Mobile, protože Mobil.cz, jede ne jeho síti. Z nabídky která se objeví, vyberu přesměrování hovorů a dále vyberu z nabídky- přesměrovat vždy, pokud je obsazeno, pokud hovor není přijat nebo při nedostupnosti.

doplněno 19.07.19 14:33:

Než jsem odpovídal na Váš dotaz, tak jsem to zkoušel a ted jsem to zkousel znovu. Mě to funguje.

honzajelito
hodnocení

To je hezký, ale od 1.7 2019 to už nefunguje :(

bobek
No právě. Přesměrování už není možné. To znamená že tahle otázka je... Zbytečná? Prostě to nejde. Vlastně maximálně změnit operátora.

111®
hodnocení

0x

jednak by nebylo od věci uvést značku a typ telefonu, a pak nevím proč by to nemělo fungovat. To že to nefunguje vám neznamená že to nefunguje nikomu.

hop®

Značka typ telefonu jsou totálně nedůležité údaje, přesměrování je záležitost operátora, nikoli telefonu...

hop®
hodnocení

0x

Zavolat na operátora, měl by to být hovor zdarma, tam řeknou jestli to jde a jakým způsobem...
Anebo ze podívat na web operátora...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]